Arktične opice na Dunaju

6.05.2007

Evo jo, mojo najnovejšo motivacijo! Pa sem že mislila, da ne bo nikoli prišla.. Moj najljubši bend ima 11. 7. 2007 koncert na Dunaju. In to je dejansko zelo blizu Slovenije :) Aja, ta bend so Arctic monkeys (britanski indie rock bend) . Po imenu njihovega albuma je dobil ime tudi tale moj blogčič (Whatever people say I am, that’s what I’m not)

Resno sem potrebovala eno ornk motivacijo, da se potrudim pri teh usodnih dveh testih (matematike!), ki me še čakata in sta pogoj, da sploh pridem do mature pred poletjem. Seveda, če sta testa pozitivna :)  

No, očitno vbijanje v glavo, da če ne pišem teh testov pozitivno, ne grem junjia na maturo, in jo bom morala delati septembra, ko bodo vsi drugi vrstniki brez skrbi, in da ne bom sprejeta nikamor, kamor bi si želela, in bi mi ostalo mesto le na bibliotekarstvu (pa še tu je z prvimi mesti zapolnjeno vse), ni bilo dovolj motivatorsko, da bi se potrudila v šoli.

Ampak ko sem na spletni strani AM videla, da koncertirajo na Dunaju… :) :)    Uf, motivacija na višku!  ;)

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Zabava. .1 komentar Komentirajte

  • 1. Whatever people say I am,&hellip  |  17.05.2007 16:27

    [...] na Arctic monkeys grem pa vseeno, kljub temu da sem si rekla, da če ne naredim letnika brez popravca, tudi koncert [...]

Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave