Dobri stari časi

23.05.2007

Mal sem brskala po računalniku in našla par fajnih fotk. Počutim se.. nostalgično, kar naenkrat. Stari časi (no, kot da sem tooolk stara :) ) se vedno zdijo lepši, ko jih takole gledaš nazaj.. Sedanjost pa se zdi obupna in kar ne vidiš izhoda iz nje. Ampak tudi na tole sedanjost bomo nekoč gledali kot na dobre stare čase..

Skavtstvo. Veliko (če ne največje) poglavje v mojem življenju. Izoblikovalo me je kot osebo in mi dalo toliko lepih spominov. Spoznala sem mnogo novih oseb, ki so mi vsaka po svoje zaznamovale življenje. Toliko dogodkov, toliko novih spoznanj..

Ampak zdi se mi, da ostajam skavtinja le še v spominih, ne več v sedanjosti.  Vedno težje mi je v soboto ob 15ih iti k župnišču na srečanje.. Mogoče ker so vsi taki optimisti? Jaz pa sem se v zadnjih dveh letih prelevila iz 100% optimista v groooznega realista in pesimista. Mi je kar všeč tako.

 Šotori

Šotori v tabornem prostoru

Ovce

Pastirče na Korošici :)

Pod skalco

Prenočišče za 9 oseb pri -15° C na 3 m2. Nekje v Savinjskih Alpah :) No, spali res nismo veliko..

U

Za vsakim osvojenim ovinkom in vrhom smo pričakovali kočo. Ko bi le vedeli, da jo bomo našli šele čez 20 ur.. :)

Tri gracije

Tri gracije :) Od zadaj

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Foto, Nostalgija. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave