Thursday bloody Thursday

27.06.2007

Ok, ju3 je Tisti Dan.. D dan zame.. Pisni del svojega “težko prisluženega” popravca imam.

Uaaaaa, mi kr slabo postane, ko se spomnim na to. Saj ne, da je to vse, na kar zadnje čase mislim. Mogoče mi postane slabo zaradi vseh energijskih napitkov, ki jih mora moje telo prebavit in mi vse tiste B vitamine spravit v predel možganov, ki je globoko skrit, prazen in prašen.. Kot da že dolgo ne bi bil deležen obiska.. Da, to je predel za matematiko.

Pajčevina

No, sicer sem se skrajno težko spravila izpred zvezkov, kjer polna radosti, veselja, mladostne zagnanosti in entuziazma računam verjetnost in integrale, ampak hotela sem vas prosit, da ju3 ob 8:00 (zgodaj, prezgodaj zame.. mislim, da mi bo prišel prav kak energijski napitek) držite pesti zame :)

Ali veste, če obstaja kaj takega kot fobija pred matematiko? No, če ne obstaja, bom prva, ki bom to doživela, ker če tega cirkusa ne bo kmalu konec.. Se bom razpočila od vsega kofeina in tavrina :)

Daj, Frau Professor Führerin Tanja V. .. prizanesi mi bitte ju3 s svojo radostjo do verjetnosti..

Vam, bragi množični obiskovalci mojega bloga, pa še ena naloga: Kolikšna je verjetnost, da v testu dobim takšne naloge? ;)

Matematika

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: MA, to ti je TURA :). .1 komentar Komentirajte

  • 1. hermina  |  8.01.2011 10:39

    ja hocu da napisem odgovor

Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave