Odrasti! (prolog)

12.08.2007

Razpoloženje: nagajivo, igrivo, hitro
Trenutno poslušam: Placebo – Without you I’m nothing (+ (neprostovoljno) Dajmo naši; pač računalnik v dnevni sobi)

 Zadnje čase pogosto slišim: “Odrasti že enkrat!” ali “Dj se mal zresni, no.” Seveda vse leti name, kajpada. Kaj naj? Stara sem 19. Baje je to skrajni čas, da se mal zresnim in pokažem odgovornost. Kako si mi sploh upajo očitati slednje - mar ne vedo, da sem v življenju imela že veliko zlatih ribic? (veliko sem jih imela zaradi.. khem.. različnih razlogov :) ) In da sem kot majhna imela svoj mali (1×1 meter) vrtiček. In da vedno, ko si umivam zobe, zaprem vodo. Mislim, haloo?

Pač imam rada drugačne stvari kot večina sovrstnikov. Berem Harry Potterja in mi je všeč. Gledam Cartoon network in mi je všeč. Rada se igram akcijsko streljanje (s prsti narediš pištolo in se streljaš in mečeš po tleh.. Včasih tud v slow motion verziji!) na javnih mestih. S svojimi vrstniki, ki so na isti stopnji razvoja kot jzt :) In to mi je dopadljivo. Imam bolj pisano in zanimivo sobo, kot marsikateri otrok mlajši od mene. Zato se moja mala sestrična kar ne more ločiti od nje. Pa na moje plišaste kreature sem ful navezana. Na Dandija še posebej..

Ampak Čas je nastopil! S prijateljico sva se odločili, da se podava na veleopevano pot odraslosti. Najino odisejo bom opisovala na tem blogčiču. Sicer nama pa itak ne bo uspelo :)

Aja, sicer pa sem ugotovila PRAVI razlog, zakaj delam maturo jeseni. Matura pomeni baje prag odraslosti. Kao iniacijski obred. Jzt pa nočem biti odrasla še nekaj časa, zato sem podzavestno načrtno imela popravca, tako da sem si podaljšala najstništvo za 3 mesece, za kolikor se mi je matura zamaknila.

Buci Buci.

Pliškoti

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Aktualno, BLUZZenje. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave