Nedelja

13.08.2007

Počutje: nostalgično
Trenutno poslušam: Interpol – The Heinrich Maneuver

Trenutno se počutim tako nedeljsko. Sedim pred računalnikom v dnevni sobi in cel prostor diši tako.. toplo. Tudi svetloba je čisto drugačna. Sicer je takšna vsak večer, tudi v sredo ali petek. Ampak danes je posebna. Takšna je bila vsako nedeljo zvečer med šolskim letom, ko sem si v kopalnici naredila eno vročo bubbly kopel, potem pa od nje čisto zadeta prišla v dnevno sobo, kjer se je na TVju vrtel Mario G. Slednje sicer že odkar pomnim.. Ampak ni bilo nedeljskega večera brez njega, četudi se je vsem zdel malo annoying. In tiste nedeljske večere je cela hiša dišala po moji zeleno-beli kopalni soli. Tudi danes diši po nečem. Mislim, da po pari iz likalnika..

In naslednji dan je bil šola. Celo nedeljo sem se žrla, zakaj se nisem nič učila ali naredila kaj produktivnega. Tako je minil dan. Ampak v posteljo sem šla prijetno pod adrenalinom, ker sem vedela, da naslednji dan sprašujejo zgodovino, matematiko, pišemo biologijo.. Oboževala sem adrenalin pred testom, ker sem vedela, da sem se ničcelaničničnič učila. In potem je prišla na vrsto moja improvizacija. (Skoraj) Povsod mi je dejansko uspelo :)

Kar malo me stiska, ko pomislim, da bom morala (no, to si sicer fuul želim) v Ljubljano. Ja, saj bom doma med vikendi, ampak.. Cjooo! Evo, priznam, pogrešala bom mojo noro družino. Mamcino ubitačno dobro kuharijo, atijeve monologe o politiki in dialoge (?) z našim mačkom Silvijem, zezanje z sestro Evico Pikijem Ščurkom, zafrkavanje naše sobne zajkle Rozi, ker ima veliko čupo, puščavskega skakača, ker je mali in seveda, našega mačka, 5. člana družine, Silvija, ker je tako prekleto luškan ;)  

No, tole pišem, kot da bom šla od doma za dolgih7 let.. :)  Malo me spominja na pesem Internat Nece Falk. Kruto :) No, po drugi strani pa komaj čakam, da vidim in doživim toto Lublano.

Pa še ena cheezy fotka domačega ognjišča :D

Fireplace

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: BLUZZenje, Nostalgija. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave