Rezultati mature :)

21.09.2007

Razpoloženje: počasno, zaspano, na easy
Trenutno poslušam: Iztok Mlakar – Mario Špinel

Ja, ja. 19. septembra sem izvedela razultate moje mature. Imela sem plan, da ko ob 22ih pridem iz počitniškega šihta, pogledam 2 Gospodarja prstanov in ura bo 5:00, ko bodo na netu rezultati. Ja, seveda. Spet se je izkazalo, da mi je spanec najpomembnejša stvar v življenju. Ura je bila 5:30, ko me je zbudila mami, ki so jo zanimali rezultati. Jaz pa.. bi še spala in rezultate pač pogledala potem ob 10ih, ko bi se zbudila. Ampak sem se vsa zaspana in zaležana spravila do računalnika in počekirala. In takle mamo:

SLO: 4 + 2 (mal razočarana.. sem upala, da bo vsaj 5 +  2. No, sej to tud ni slabo.)
ANG:4
GEO:4
ŠPA:4

in..
seveda..

MAT: khem.. trararaaaa.. 5!!! Neverjetno! In to jaz, ki sem imela popravca. Jaz, za katero je profesorica rekla, da se sprašuje, če bi naredila maturo.

Huz d men? Ajm d men!

Ha! :)

 • Share/Bookmark

Zapisano pod: MA, to ti je TURA :). .



3 komentarjev Komentirajte

 • 1. elizabeth  |  21.09.2007 12:02

  cestitke!

 • 2. tjash  |  21.02.2008 10:04

  hei! sm na google napisala jesenska matura 2007 pa mi je vrgl vn tvojo stran.. A se mogoč še kej spomnš od mate na maturi? kakšno nalogco, kje je biu kakšn posebn poudark? pišemo zdej za poskusno maturo te jesenske pole in bi mi ful prov pršlo karkol:)

 • 3. kremschneeta kremschneeta  |  21.02.2008 20:18

  Ej, matura je en lahek špas :) Vse drugo kot pa strašijo profesorji. Ko so meni starejši kolegi to gvorili, jim seveda nisem verjela., in sem mislila, da če to preživim, preživim kar koli :) Jzt sem bila na osnovnem nivoju, kjer so bile naloge (pre)lahke.
  Pri prvi nalogi si imel dane 3 koordinate točk, ki so jih moral vnesti v koordinatni sistem in izračunati ploščino. In to se mi je zdelo prelahko, da bi bilo res. Ampak ne, to je bilo vse.
  Potem si imel nek osnoven polinom, pa neko vektorsko nalogo. Res, ful lahko je vse, ne samo matematika. Drgač pa poglej na dijaski.net, tam je svašta ;)

Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave