Vlado v CD

13.12.2007

Komaj čakam, komaj čakam, komaj čakam današnji večer! Zakaj, vprašate. Ker grem v Cankarjev dom na Kreslinov koncert! :) Jaaaaaa! Končno.. na njegovem koncertu nisem bila že mesec in pol :) Tudi če bi bila vsak teden, njega se ne morem “prenajesti”. Ker je vedno drugačen. In ker se pri meni razpoloženje spreminja kot aprilsko vreme, mi njegova glasba pove vedno nekaj novega. Čarobno..
Poleg tega pa grem na koncert zastonj. Zakaj, vprašate. Ker sva s prijatejico na njegovi spletni strani odkrili, da iščejo fane in fanice, ki pomagale pri prodaji CDjev pred in po koncertu. Poleg tega dobiva še majico od Kreslina, lahko greva zastonj v dvorano na koncert, po koncertu pa se lahko druživa z bando v backstageu. Fletno, mar ne? ;)

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Aktualno, Muuzika. .1 komentar Komentirajte

  • 1. Saaba  |  13.12.2007 14:38

    uff…sm že mislila, da sm edina…tud js grem ene najmanj 3x letno na Kreslinov koncert…tud js grem danes! komaj čakam!!! jupi da da….
    uživaj!!!

Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave