ŽIVI v Tivoliju

1.04.2008

Danes sem zaradi takooo lepega, sončnega, toplega, cvetočega, pomladnega, zaljubljenega dne na fax šla čez Tivoli, kar je v mojem primeru okoli riti v žep. Živim v Rožni, fax pa imam na Tobačni. Pot čez Tivoli pa ni ravno bližnjica :) Od daleč sem zagledala, da so na panojih ob Jakopičevem sprehajališču nove fotografije, ki so zamenjale tiste z utrinki Ljubljane. Ker sem imela še dosti časa, sem si jih šla pogledat od blizu. In so me popolnoma osupnile!
Gre za 92 Č-U-D-O-V-I-T-I-H fotografij živali, zraven pa so še zaskrbljujoča dejstva o naših posegih v naravo ter o izumiranju živalskih vrst. Razstavo z naslovom Živi so pripravili člani fundacije GoodPlanet.org, ki združuje 39 svetovnih fotografov. Razstava je na ogled do 30. maja 24 ur na dan..
Namen je bil sprehod čez Tivoli do faxa, ampak mi do tja ni uspelo priti :)

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Aktualno, Zeleno, miks. .1 komentar Komentirajte

  • 1. katj4 katj4  |  1.04.2008 20:19

    ooo še ena z Rožne. :D
    Razstavo na prostem si je zares vredno ogledat. Kar pritegnejo pogled te slike, res. Ni ga boljšega kot martinčkanje na sončku in sprehajanje od slike do slike. Priporočam tud js. :)

Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave