JBT posodobitev

30.10.2008

Baje so čudna pota Gospodova. Ampak se mu zahvaljujem, da mi je v zadnjih dveh tednih poslal v življenje celo mojo sveto trojico JBT (na Z še čakam). Ampak ne samo bežna srečanja, temveč Pogovore z njimi. Prav to sem potrebovala, ker nisem več vedela kako, kaj in kdo. Že itak sem po naravi bolj zmedene sorte, take scene me pa še bolj zmedejo. In zlahka iztirim. Torej:
- Z J je bilo prav luštno, moram priznati. Nepričakovano. Sva si bolj podobna, kot sem mislila.
- T sem videla po pol leta. Še vedno je isti … Kar pomeni, da ga še ne izpustim iz glave. Jiha.
- Po skoraj dveh mesecih pa sem spet srečala B. Skupaj še z nekaterimi najinimi prijatelji je prišel v Ljubljano, ker jim je doma med počitnicami pač dolgčas. Dijaki … Ko smo se srečali, sem ga objela, ipak smo skupaj marsikaj doživeli. Potem pa nekako ni prišlo do kakega pogovora z več replikami. Ampak je bilo dovolj. Že pri objemu ni bilo več tistega, kar je bilo včasih. Vsaj iz moje strani, zanj pa ne vem :) Nisem ga objela na način, kot sem ga zadnjič, ko sva se videla. Bil je objem, ker je pač moral biti, čeprav bi mu raje stisnila roko in rekla zdravo. Ful romantično, vem. Ampak ne gre drugače. Če ne čutim, potem verjetno ničesar več ni.
Da povzamem tole dolgo objavo: Ponosno sporočam svetu, da je B izgubil članstvo v Kremschneetini sveti trojici. Farewell.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: BLUZZenje, miks. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave