Za mojega cvetočega. Federico!

26.11.2008

Uradno sva bila skupaj šele dobra dva meseca. Od začetka oktobra. Ampak vate sem bila zagledana že prej. Ziher vsaj dve leti. Bil si na mojem seznamu things-I-must-have. Zakaj? Ker si vedno stal tam v kotu sobe. Preprost, mogoče malo zanemarjen, a ravno zato tako skrivnosten in privlačen. Vedno pogosteje sem te hodila gledati, ne na skrivaj. Ti pa si vedno bil tam. Pustil si, da se mi ob pogledu nate cedijo sline. Kot je zame čisto tipično, sem si kmalu naslikala najino skupno življenje. Kako greva zjutraj skupaj do faksa in ko končam predavanja, me čakaš, skočiva na kavico mim’ grede, spet na faks in zvečer na kratko turo po Ljubljani. Živjenje kot iz filma.
Sicer takrat nisi bil fraj, ampak sem znala nardit tko, da je blo lepo. In postal si moj. Moj! Hotela sem, da mi drugi zavidajo, ko naju vidijo, zato sem ti pripravila make over. Postal si cel v rožicah. In kupla sem ti srebrno ketno, bling bling. Naj se vidi, kdo je car.
Dva meseca sem te z užitkom jahala. Skoraj ni kraja v Centru, kjer ne bi bila. Bil si tu zame. Vedno na voljo, da te zajaham. Prenašal si me, ko mi je bilo težko. In ko sem bila težka. Čeprav sem bila težka. Bil si ob meni. Vsako jutro si me čakal. Nate sem lahko naložila kar koli, vedno si potrpel. Nisem ti zamerila, ko ti je padla ketna dol. Bilo je le vprašanje časa, kdaj se bo to zgodilo. Vsaka zveza potrebuje tudi padce. To je bil najin prvi. In zadnji.
Po tem se najin odnos za odtenek ohladil, ampak še vedno si me zjutraj čakal, le spremil me nisi več. Po Ljubljani sem hodila sama. Ti si me pa kljub temu čakal, ko sem prišla domov. Ob vsakem srečanju sem pomislila na najino skupno pot in na to, kaj naju še čaka. Spomladi … Life is an open road to us.

Ampak Čas je prišel. Nisi me več čakal, kakor si me vedno. O tebi ni bilo več sledi. Kot da bi se ugreznil v zemljo. Kot da te sploh nikoli ni bilo. Kot sanje.
Prehodila sem celo Rožno, mogoče pa te je kdo kje zavrgel, ker ti je ketna dol padla. Ampak te ni bilo. Izgubila sem predzadnji atom upanja v ljudi. V očeh so se mi nabirale solze. Kako sem te bila jahala … Globoko v sebi me je trgalo. Vedela sem, da kar sva imela, ne bo dolgo trajalo. Bil si prelep za ta jebeni svet, v katerem si študent(ka) očitno ne more lastiti kolesa, ki ga je dobil(a) od svoje ome, na katero je tako zelo navezan(a) in jo ima tako zelo rad.

Kjer koli si, moj lubi Federico, vedi, da si bil zeleno-rumena iskrica z rožicami v mojem sivem življenju. Hvala za vse skupne kilometre in klance.
Novi lastnik … Ena navadna pizda jebena brez življenja si. Smiliš se mi. Tell me, how do you sleep at night?

YouTube slika preogleda Instant Karma’s gonna get you …

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Aktualno, BLUZZenje, Ju tjub, miks. .1 komentar Komentirajte

  • 1. romirez  |  14.08.2009 21:14

    Stara, nadmočn lepo. Prebral sm tole, mal mi je tič stopu, pol so mi šle kucine pokonc in na zadnje vidm un bajk, pa mi je pa vse dol padl. Mislm, kera erotika :)

Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave