Vedra višnjevost višav my ass

4.03.2009

1. Že od 12ih dopoldan sedim v sobi pred računalnikom ter čakam na lepše čase in Navdih, ki me je ravno danes, ko moram nujno napisati seminar za književnost, popolnoma zapustil. In ne kaže, da se namerava vrniti še danes. Jaz ga pa čakam ob dveh knjigah literarne teorije, kupu zapiskov, izpiskov in osnutku (in še ob enem kupu distraktorjev). Vse, za kar ga potrebujem je, da pride in mi pomaga tvoriti neke spodobne stavke iz teh alinej in izpiskov.

2. V sosednji sobi pa cimer z dvema kolegoma na harmoniko in bas nabija Aspirin. Suuper, res suuper. Ne slišim lastnih misli. Poskušam meditirati in preslišati ta hrup tako, da na tisti slušalko, ki še deluje, nabijam The Smashing Pumpkins. Ja, tako se mi bo Navdih ziher vrnil …

3. Disarm!

4. V preteklosti je bilo preveč kavic, jegerkol, redbulvodk, sladoledov, čokoladic in uživancije. Me je konkretno udarilo po denarnici. Precej nepričakovano, pravzaprav, zato toliko huje. In ja, situacija kar kriči po študentskem delu. Čiščenje poslovnih prostorov, 4 ure tedensko, 4 €/h. Jebiga, bo že dobro. Mora biti.

5. Ne vem, zakaj slepomišim. Itak se mi ne da pisati seminarske. Ne da se mi, poleg vsega pa mi danes nekdo manjka. Bolj kot si želim, da si ne bi želela, da bi mi manjkal, bolj sem presenečena, kako zelo mi manjka. Postaja vedno bolj bistvena sestavina. In samo ščepec bi bil dovolj, pa ne bi več slišala Aspirina in Navdih bi bil tu. Kako malo potrebujem, pa še tega ne dobim.

6. “Kdaj boš ugotovila, da mene itak ne zanima, kaj ti delaš?” Burn. Odgovor je: nikoli in vedno znova.

7. Ponos je jebena stvar. In jaz sem zelo ponosna oseba.

8. Kako fajn je imeti en prostor, kjer izpustiš ventil za jamranje in smiljenje samemu sebi.

9. Bummer.

YouTube slika preogledaYou and me, babe. How about it?

Update: Hvala za ščepec, čeprav je preveč pekoč.
Update2: Eden izmed najboljših ščepcev evah.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: BLUZZenje, Ju tjub. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave