Megleno

17.05.2009

I know what you did last night. Eeem, jaz pa ne. Naj bi šli na obletnico valete, ampak nas je minilo, ko smo slišali zvoke elektronike, ki so se širili iz lokala. Pa itak nam ni bilo za gledati bivših sosošolcev iz OŠ, daj no. Small talk all over. And I don’t do small talk. In ne maram gledati slik iz denarnice ali iz mobitela. Slik partnerjev ali celo otrok. Ne. Freaks me out. Po kebabu in prvem pivu večera zame smo šli v MC na pivo. In na pivo. Pa na arašide. Pa na pivo. Na ročni fuzbal. Na tekilo. Pa na pivo in arašide. In potem sva šla k meni domov, kjer me zmanjka. Vse, kar vem je, da … eem, ne vem nič zagotovo. Razen tega, da si ležal na postelji, medtem ko sem jaz hodila bruhat v vse kopalnice v hiši. Californication, mejbi? Zokn, Pepelka.
Razočarala sem se. In presenetila. V negativnem smislu, se ve. Ne vem, kaj je bilo. Oziroma, kaj bi lahko bilo. Ne vem. Ne vem. Res ne vem.

null

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: miks. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave