Fail.

29.06.2009

Ne morem, da ne bi. Moram. Jamrati o faksu, kajpada.
Če je kjer koli študent, ki je bolj neresen od mene, naj vrže kamen. Vame. V mojo glavo. Mogoče se bom potem zbudila in zresnila, ker tale situacija res ni za nikamor. Že 7 ur gledam skripto in berem, kako in kje nastajajo glasovi, kje vse lahko stoji polglasnik, kaj je komunikacija …  Znam ravno 5 % vsega. In če jaz rečem, da ne znam, potem RES ne znam. Ampak mi ne potegne. Totalna blokada. Sevede v podobi človeka-moškega, kaj drugega pa je še lahko. Kako lahko izgine za več kot mesec dni, potem pa se kotdaseničnizgodilo vrne na predvečer najlepšega izpita ever? Temu se pa reče bad timing. In tako je Tjaša potem spet cela zmedena, na robu joka, v iskanju motivacije, polna najrazličnejših čustev. Fail.

Glasovi nastajajo z glasilkami. Polglasnik lahko stoji tam, kjer potem izgine, ker se besede sklanjajo (npr. dedek – dedka). Komunikacija je tisto … česar jaz ne poznam.

Sveti Jože, varuh moj, bodi danes ti z menoj …

Jože T.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: BLUZZenje. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave