Odjava.

27.06.2011

Sedim na postelji s skripto za jutrišnji izpit, ki pa pravzaprav ni izpit, ampak le 1/5  celotnega izpita (=pisni+ustni, pisni, pisni+ustni). Ne vem, ali naj še vztrajam par ur in na silo absorbiram nekaj, kar me res ne zanima in mi ne bo res res nikoli prišlo prav, ali naj bom odkrita do sebe, se odjavim in grem spat ter prespat ..

Dnevi mojih zadnjih štirih mesecev namreč izgledajo nekako takole: 3-6 ur spanja, 1,5 ure za hrano (in istočasno serije), 1 ura za relaksacijo in ostalo za učenje. Res se mi že kravžla. Moje socialne veščine so v kurcu. Moja prehrana je nezdrava. Moja fizična kondicija je na nuli, psihična je do nedavnega bila visoko kot že dolgo ne, ampak se je skupaj s produktivnostjo zlomila. Obviosuly. Načrti za izpitno obdobje so se totalno porušili – naredila sem “le” 9 izpitov, od zastavljenih 12. Ostane mi jih še 5. Ogromnih in resnih in nepopustljivih – takšnih, ki potrebujejo vsaj 10 dni učenja.

Ne bi bilo problema, če ne bi šla med poletjem za mesec dni v Španijo. Na Camino. In se vrnila en dan pred začetkom izpitnega roka in v tistem tednu imela že prva dva izpita. In naslednji teden dva in spet in spet. Ne vem, kaj mi je bilo, da sem februarja rekla B., da sem za Camino. In da sem bila tako prenagljena, da sva kupili karti. Ne morem verjeti .. Kot da se ne poznam. Kot da ne poznam svoje depresije in privlačnosti za probleme.  Ne, grem in kupim karto.

Seveda, na Caminu bi zapravila nekaj denarja. Pod 500 € bolj težko. Koliko imam trenutno na računu? 563. Need I say more?

In mojo staro mamo je kap. Doma pričakujejo, da bom pomagala skrbeti zanjo, če si bo sploh opomogla. Kar je čisto samoumevno in seveda bi.

Edina oseba, ki bi me razumela, gre čez nekaj dni za eno leto na Dansko. Druga oseba je moj psihiater, ki pa ima čakalno dobo do dveh mesecev.

Saj vem .. First world “problems” pa to. Ampak fakof, gre se zame in za moje življenje.

kratka, kako povedati nekomu, da mogoče ne boš mogel na enomesečne “počitnice”, za katere je letalska karta že plačana, oseba pa se tega neizmerno veseli?

Odjava.

(Po letu in pol na blogu, hm. Izpitna obdobja delajo čudeže.)

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: miks. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Surfing

Zadnje objave